İlan Yenile Support Center

Contact Us

İlan Yenile Nedir? Neden Kullanmalıyım?

İlan Yenile, Türkiye'de ilan girebileceğiniz pazar yerlerine otomatik olarak ilan girmenizi sağlayan bulut tabanlı bir yazılmıdır.
Her kobi gibi ürünlerimizi Türkiye'deki ilan sitelerine girerek satışlarımızı artırmayı amaçlıyoruz, amaçlamak zorundayız. Günümüzde yalnızca perakende satışı hedeflemek büyük hata olur. Burada oluşan iş gücü ihtiyacınızı "İlan Yenile" çözüme kavuşturuyor.
Her gün onlarca ilan girmeniz gerekebilir. Bu iş yükünün altından bir insan tüm gününü vererek anca altından kalkabililiyor. "İlan Yenile" ise ilanlarını bana emanet et ve işine odaklan diyor.

Türkiye'deki ilan sitelerinde tüm kategorileri desteklemekteyiz. Emlak, Vasıta, Alışveriş, Yedek parça'yı örnek olarak verebiliriz. 


Kendim Elle İlan Girsem Yeterli Değil mi?

Müşterilerimizin birçoğu; ilan girmeyi kolaylaştırıp insan gücünden bağımsız hale getirdiğimiz için bizi tercih ediyor. Birçok müşteri ise "Ben, ilanlarımı elle giriyorum sizin bana ne gibi faydanız olabilir?" sorusunu bize yönetiyor.
Burada çok önemli bir fark bulunmakta. Elle girdiğiniz ilan, ilan siteleri tarafından "spam/kötüye kullanım" olarak algılanabilir.
İlan Yenile, her ilanınızı yeni bir ilan olarak girer ve ilanlarınızı üst sıraya taşır en önemlisi de spam olarak algılanmaz.


İlan Tarihlerimin Güncel Olması Yeterli Değil mi?

İlan tarihinizin güncel olması ilanınızın üst sırada olacağı anlamına gelmez. İlanınızı yeni bir ilan olarak girerseniz ilk 3-4 sayfada, site üzerinden tarih güncelle yaparsanız 3-10 sayfa numaraları arasında ilanınız listelenir.
İlan Yenile her ilanınızı silip ekleyerek ilan tarihlerinizi güncel tutar yani yeni bir ilanmış gibi girer ve spam olarak algılanmaz.


İlanlarınızı Bulutta Yedekliyoruz

Müşterilerimizin en büyük problemlerinden biri; ilanları harddisklerde yedeklemek. Birçoğunu bilgisayarı herhangi bir nedenden dolayı kullanılamaz hale geliyor ve tüm ilanların resimleri, açıklamaları, bilgileri gidiyor. İlan Yenile, ilanlarınızı yalnızca bir defa girmenizi şart koşar. Akabinde bu ilanlar bulutta depolanır ve kaybolma riskleri ortadan kalkar. 


Ayda 10-20 İlan Giriyorum Neden Kullanmalıyım?

İlan Yenile, aylık 20 adet ilan girişini sınırsız süreliğine size ücretsiz sağlar. 10-20 adet ilanınızı "İlan Yenile" ile girerseniz, ilanlarınız bulutta otomatik olarak yedeklenir ve üst sıraya çıkar.

Hiç vakit kaybetmeden buraya tıklayarak üye olup "İlan Yenileyi" aylık 20 ilana kadar sınırsız deneyebilirsiniz!